Vi servar, underhåller, kompletterar och uppgraderar

Vi erbjuder er som fått våra produkter installerade i er sprinkleranläggning, service och reservdelar. På vårt lager i Norrköping lagerhålls det mesta som behövs i en pumpcentral. När det är dags för en upprustning och utbyte av pumpar, motorer och styrskåp, kontakta oss för att få ett förslag. Vi utför platsbesök för att erbjuda er som kund rätt utrustning.

image/svg+xml

Felavhjälpning och garantier

 • De få gånger det blir fel, löser vi det snabbt och enkelt. Det ska inte drabba dig som kund. Med vår gedigna erfarenhet löser vi det oftast mycket via telefon och e-post, men räcker inte det kommer vi ut till er anläggning och hjälper er!
 • Vid garantiärenden, lämnar givetvis samma garanti som våra kunder behöver lämna till sina beställare. I entreprenader gäller ABT. Gäller förstås under förutsättning att handhavande och service uppfyller gällande krav.

Förebyggande service och serviceavtal

 • Vi erbjuder löpande förebyggande service och underhåll av sprinklerpumpar och andra levererade produkter.
 • Många kunder väljer att teckna serviceavtal där vi varje år, bl a byter oljor, filter, kontrollerar uppriktning av pumpar samt testar automatik och startutrustning.

Veta mer?

image/svg+xml

Uppgraderingar

 • Vi erbjuder också ny automatik till äldre sprinklerpumpar, byte av larmpaneler med driftsättning och funktionsprovning hos kunder i hela Skandinavien.
 • Vi utför även byte av pumphjul, lager, tätningar och svarvning av pumphjul.
 • Våra servicetekniker har el-utbildning och utför även felsökning och omprogrammering på el/start-utrustning.

Utbildning och monteringshjälp

 • Alla våra leveranser innehåller monteringsanvisningar och vid behov utbildning i handhavande.
 • Utöver varje leverans, skräddarsyr vi utbildningspaket för just ert företag. Där vi blandar teori och praktik, praktiken utförs i vår egen kompletta sprinklerpumpcentral.
image/svg+xml

Reservdelslager

 • På vår anläggning i Norrköping finns det mesta i reservdelsväg för sprinklerpumpar. Allt från tätningar till dieselmotorer. Här finns även tryckhållningspumpar, flödesmätare, pressostater samt ventiler och backventiler upp till DN300.

En stor serviceorganisation

Hos oss arbetar i dagsläget 12 servicetekniker, som varje dag åker runt för att serva samt underhålla kunders anläggningar. Dessutom har vi 6 installatörer, för de större tank och pumphusprojekten.

 

Felanmälan

Behöver du göra en felanmälan, använd formuläret nedan, så kan vi hjälpa dig snabbare.

  För mer information, kontakta mig!

  Lars Persson

  Ansvarig service & support
  011-500 03 82

  lars@r-con.se