Så är det hos oss. 

Jag har jobbat i vår verksamhet länge, även tillsammans med grundaren av företaget. Successivt har det växt fram vad vi vill stå för. Jag brukar säga att, hos oss ska det  vara roligt gå till jobbet – och att gå hem. Med det menar jag kul när vi är här, men också kunna kombinera med ett bra privatliv och intressen. Vi jobbar normalt inte över, så det finns tid för annat i livet – då finns det utrymme att ställa upp om det krävs extra insatser.

Det är bra stämning här. En spontan och informell stil, där ingen är mer värd än någon annan – inte jag heller. Vi hjälps åt, och jobbar bra tillsammans. Vi tar tillfället i akt att göra kul aktiviteter och events, när initiativ tas. I år har vi sprungit Norrköpingsstafetten; deltagit i Rosa bandet och Mustaschkampen; Jul- och sommarfest såklart, och ett årligt evenemang.

Vi har också en härlig arbetsmiljö, i nya fräscha lokaler. Jag har aldrig varit på en industri med så ljusa fina lokaler som vi. Att väldigt få säger upp sig, ser jag som ett gott tecken.

Mikael Wiktorsson, VD

Det vi står för – våra värderingar

Ett företags värderingar har ofta sin grund i historien, och förändras ibland över tid, med nya omvärldsförutsättningar och nya människor. I samband med en kick-off sammanfattande vi våra värderingar med: Kompetens, Engagemang och Helhetstänkande – med det bästa för Kvalitet, Kunden och Kollegorna i sikte.

Vi är stolta över vår djupa kunskap och erfarenhet inom vårt nischade område. Även för vår höga kvalitet. Men för att kunderna ska sätta värde på detta, behöver vi finnas nära dem, engagera oss och vara hjälpsamma. Tänka helhet – vad är bra för dem och för oss.

Detsamma gäller internt. Bry sig om varandra. Engagera sig att göra lite bättre. Bry sig om det man lämnar över till nästa i vårt arbetsflöde. Ha någon annans bästa i sikte, inte bara sitt eget.

Jag känner mig sedd och uppmuntrad!

”Jag har ganska nyligen börjat arbeta på R-CON, som säljansvarig för Danmark och Norge. Den känsla jag fick redan på första intervjun håller i sig: Jag känner mig välkommen, sedd och uppmuntrad. Jag kan både säga till chefen vad jag vill, och får ett fint stöd av honom att komma in i jobbet på ett bra sätt. Vi är verkligen ett Team här på företaget!”

Malin

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster, men vi är alltid intresserad av nya medarbetare som vill och gillar våra värderingar. Det vill säga, som på riktigt tror på att göra bra ifrån sig; jobba nära tillsammans; bjuda på sig själv; jobba i ett lag; och göra våra kunder nöjda varje tillfälle.

Stämmer det på dig, skicka gärna in en spontanansökan. Välkommen! Och du, det är inte att du stavar rätt som är det viktiga, det är att du är ”rätt” och en härlig person att jobba med. Välkommen!

Spontanansökan